HŠK Zrinjski predstavlja dokumentarac o povijesnom putu u UEFA Europa Konferencijskoj ligi

HŠK Zrinjski Mostar, jedan od najprepoznatljivijih nogometnih klubova Bosne i Hercegovine, oduševit će navijače i simpatizere širom svijeta svojim najnovijim projektom - dokumentarnim filmom "Mostarski. Europski. - U snu i na javi" 

Ovaj devedesetominutni uradak predstavlja putovanje kluba do njihovog prvog povijesnog nastupa u grupnoj fazi UEFA Europa Konferencijske lige, pišu Goranci online.

Film će imati online premijeru u utorak, 21. svibnja 2024. godine, s početkom u 21 sati, pružajući navijačima i simpatizerima priliku da se još jednom prisjete nevjerojatnog uspjeha svog omiljenog kluba. Ova premijera obećava biti emotivno i inspirativno iskustvo za sve ljubitelje nogometa, posebno one koji su pratili Zrinjski na njihovom europskom putu. 

"Mostarski. Europski. - U snu i na javi." nije samo priča o sportskim postignućima, već i o zajedništvu, predanosti i strasti koju navijači, igrači i uprava kluba dijele. Kroz nezaboravne trenutke, izazove i pobjede, ovaj film oslikava duh Zrinjskog i njegovu važnost za grad Mostar i šire. 

Navijači će imati priliku pratiti online premijeru filma putem različitih platformi poput računala, laptopa, mobilnih uređaja ili TV ekrana. Ukoliko želite biti dio ove posebne večeri, ne zaboravite označiti 21. svibnja u svojim kalendarima i pripremiti se za jedno nezaboravno putovanje kroz povijest HŠK Zrinjskog. 

Za sve dodatne informacije i najnovije vijesti, pratite HŠK Zrinjski na društvenim mrežama Facebooka, Instagrama i YouTubea

Budite spremni za nezaboravan doživljaj i zajedno s klubom proslavite najveći uspjeh u povijesti HŠK Zrinjskog!

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0