Hrvatica koja je pobjedila na kršćanskom Eurosongu nastupa u Mostaru

Vanessa Mioč pjesme koje izvodi nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Vanesu ćemo čuti na najvećem duhovnom koncertu u BiH - 'Vjerujem', i to u Mostaru 8. lipnja na stadionu HŠK Zrinjski

Vanessa Mioč, mlada hrvatska pjevačica duhovne glazbe, prije tri godine ostvarila je veliki uspjeh na Festivalu kršćanske glazbe koji se pod nazivom “Luminous side of force” odnosno “Svjetla strana sile”, održao u poljskom marijanskom svetištu Jasna Gora, piše dnevno.hr.

Samo sudjelovanje na takvom festivalu je veliko priznanje za njezino umjetničko djelovanje jer je jedna od osam mladih izvođača iz cijeloga svijeta koju su pozvali organizatori Festivala, kako je tada istaknuo HKM. 

Na Festivalu, na kojem se okupi i 100 tisuća posjetitelja, sudjelovali su poljski glazbenici duhovne scene, a poseban dio programa prvog dana Festivala bilo je natjecanje osam mladih umjetnika iz cijeloga svijeta za najbolju kršćansku pjesmu.  Vanessa Mioč je na Festivalu kršćanske glazbe u Poljskoj pobijedila s pjesmom “Vjerujem” i to kategoriji u kojoj odlučuju glasovi natjecatelja.

Bilo je naznaka 

Uoči samog Festivala, Vanessa je za HKM otkrila kako još uvijek nije saznala kako se našla među osam izvođača iz cijelog svijeta na tako prestižnom festivalu, no otkrila je kako je bilo naznaka. 

“Moram priznati da su već prije bile neke naznake, počevši od toga da je jedan svećenik “sasvim slučajno” u knjizi o marijanskim svetištima papirić ostavio baš na stranici o Jasnoj Gori, sve do nekih molitava i čežnje. Nekako se tako posložilo“, izjavila je mlada pjevačica.

“Došla sam ponajprije slaviti Gospodina i to s pjesmom, tako da mi je sve ostalo sekundarno. Bilo bi mi jako drago postići dobar rezultat, ali znam koji je primarni cilj”, istaknula je prije samog koncerta.

Vanessa Mioč pjesme koje izvodi nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Ovu talentiranu pjevačicu ćemo čuti na najvećem duhovnom koncertu u BiH - 'Vjerujem' u organizaciji udruge Otac, u Mostaru 8. lipnja na stadionu HŠK Zrinjski od 20 sati.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0