Preminula hrabra majka koja je rodila dijete unatoč karcinomu

Jessica Hanna, katolička majka četvero male djece, preminula je u subotu nakon duge borbe s karcinomom, s kojom se suočavala s ljubavlju i nadom u Gospodina, nadahnjujući tisuće na svom putu u vječnost

Njezina Instagram stranica ispunjena je porukama radosti čak i usred patnje, za koje se vjeruje da će ih  Katolička crkva koristiti za njezin proces kanonizacije i da će biti svjetlo i vodilja za ljude koji pate u svojim životima. 

Dijagnosticiran joj je karcinom dojke dok je bila trudna s četvrtim djetetom 2020. Unatoč tome što su joj neki liječnici sugerirali prekid trudnoće, ona je to odlučno odbila, odlučna u namjeri da na svijet donese svoje dijete. Nakon rođenja njezina sina koji je dobio ime Thomas Solanus po blaženom Solanusu Caseyju, njezino zdravstveno stanje se poboljšalo, no nažalost, rak se vratio se nakon nekoliko mjeseci, kao što je navedeno na njezinoj GoFundMe stranici. 

Tijekom jedne od svojih kemoterapija, napisala je na Instagramu: "Žrtva Bogu: Brijanje glave za kemoterapiju - Gospodin daje, Gospodin uzima, Blagoslovljeno ime Gospodnje!

U drugom postu ona kaže da ljude sa terminalnom bolešću često pitaju koji bi bio njihov posljednji obrok iz snova, dodajući: “Za mene je to bilo jednostavno, moj posljednji obrok bila bi Jaganjčeva večera – euharistija.

Sjetite se njezine obitelji u svojim molitvama. 

> > UNATOČ DIJAGNOZI RAKA Trudnica Jessica Hanna umjesto pobačaja izabrala život

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0