Pogledajte video projekte zgrada koje će obogatiti Mostar nekretninama

Mostar, grad bogate povijesti i kulture, ne prestaje iznenađivati svoje stanovnike i posjetitelje. Dok se ponosno gleda u budućnost, grad bilježi kontinuirani rast na tržištu nekretnina

Najnoviji podaci ukazuju na nastavak ovog uzleta, pri čemu prodaja stanova u novogradnji postiže nove visine kako u pogledu potražnje, tako i cijena kvadratnog metra. 

Tri najveća projekta u izgradnji dominiraju mostarskom scenom nekretnina. Oaza 2, Projekt C2 (koji će uključivati i njemački lanac LIDL), te kompleks Urbani Vrtovi predstavljaju simbole gradskog preobražaja i modernizacije. Ovi projekti ne samo da osiguravaju potrebne stambene jedinice, već oblikuju urbani pejzaž grada na način koji odgovara potrebama suvremenog života. 

Raznolika ponuda stambenih jedinica u ovim projektima zadovoljava širok spektar potreba stanovništva Mostara. Od jednosobnih stanova idealnih za mlade, do prostranih trosobnih stanova namijenjenih obiteljima, te luksuznih penthouseova opremljenih jacuzzijima i privatnim wellness prostorijama za one koji teže ekskluzivnosti - svaki potencijalni kupac može pronaći svoj savršeni dom. 

No, ono što dodatno obogaćuje percepciju budućnosti Mostara jest mogućnost vizualizacije kroz 3D prikaze ovih projekata. Ovi virtualni prikazi pružaju uvid u izgled grada za godinu dana, ističući spoj modernog dizajna i tradicionalne arhitekture koja je neodvojivi dio mostarskog pejzaža. 

Nadalje, projekt C2, koji će uključivati renomirani njemački lanac LIDL, predstavlja značajan korak naprijed u integraciji međunarodnih brendova u mostarsku zajednicu. Ova investicija ne samo da donosi nova radna mjesta i ekonomske prilike, već i podiže standard usluga i dostupnost proizvoda za građane Mostara. 

Svijetla slika budućnosti Mostara i njegovih stanovnika naglašava se kroz ovaj kontinuirani razvoj. Nekretninski sektor ne samo da odražava ekonomsku stabilnost grada, već i potvrđuje njegovu vitalnost i atraktivnost kao mjesta za život, rad i ulaganje. 

Rast tržišta nekretnina u Mostaru ne samo da obećava prosperitet, već i definira novi standard kvalitete života za njegove stanovnike. Projekti poput Oaze 2, Projekta C2 i Urbanih Vrtova predstavljaju temelj moderne mostarske arhitekture i urbanog razvoja, te su simboli gradskog preobražaja koji se odvija pred našim očima.

Unatoč rastućim cijenama novogradnje, za one koji nisu u mogućnosti priuštiti si stan u novim kompleksima, postoji i tržište starih nekretnina. Cijene ovih stanova u posljednjih pet godina skočile su za čak 50 posto, pri čemu kvadrat stana u staroj gradnji varira ovisno o lokaciji i stanju stana, krećući se u rasponu od 2.000 do 3.000 KM. S druge strane, cijene novogradnje kreću se od 3.400 do 4.000 KM, što pokazuje trend rastućih preferencija prema modernim stambenim rješenjima, piše bljesak.info.

Projekt Oaza 2, Zgoni

Projekt Cenatr 2, Centar 2

Projekt Urbani vrtovi, Rudinik

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0