Doznajte sve o novoj turističkoj ponudi u Mostaru - Panoramski kotač

U subotu, uz organizaciju Turističke zajednice Grada Mostara i Gradske uprave, Mostar je dočekao svoju najnoviju turističku atrakciju - Panoramski kotač visok 22 metra

Smješten preko puta parka Zrinjevac, ovaj kotač, sa svojih 22 poluotvorene kabine, već je postao magnet za građane i posjetitelje. 

Gradonačelnik Mostara, Mario Kordić, istaknuo je kako je ideja za ovu spektakularnu atrakciju potekla iz suradnje Grada Mostara i Turističke zajednice, te kako se nadaju da će ovaj kotač označiti početak uzbudljivog razdoblja za turizam u ovom gradu. 

Cijene vožnje kretat će se od pristupačnih 6 KM za djecu do 10 godina za dva kruga, 8 KM za odrasle, dok će obiteljska ulaznica biti dostupna po cijeni od 25 KM za 2 odrasle osobe i 2 djece. S obzirom na značajnu zainteresiranost javnosti, očekuje se da će ovaj kotač s 22 kabine postati glavna atrakcija proljeća 2024. godine. 

Za one koji još nisu posjetili lokaciju, Panoramski kotač nalazi se preko puta Parka Zrinjevac na Šetalištu Nikole Šubića Zrinjskog. Radno vrijeme tijekom proljeća bit će prilagođeno, od ponedjeljka do četvrtka od 14 do 21 sat, petkom od 14 do 22 sata, subotom od 11 do 22 sata te nedjeljom od 11 do 21 sat. 

Ovaj impresivan dodatak gradu Mostaru ne samo da će pružiti spektakularne poglede posjetiteljima već će i dodatno obogatiti turističku ponudu ovog prekrasnog grada, čineći ga nezaobilaznom destinacijom za sve ljubitelje putovanja i avanture.

  
  
 


Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0