FOTO U Gorancima pravo proljeće, od zime za sada ni traga

Hercegovina doživljava pravo proljetno buđenje, a slike koje je zabilježila naša ekipa na području Goranaca i okolice to jasno potvrđuju

Ekipa portala Goranci onlibe zabilježila je ove čarobne trenutke kroz fotografije koje prikazuju idiličnu atmosferu Goranaca i okolnih područja.

Blage temperature protežu se od jutarnjih 4 stupnja Celzijusa do dnevnih 20 stupnjeva Celzijusa, stvarajući ugodno okruženje za lokalno stanovništvo. 

Međutim, unatoč proljetnom ugođaju, zima još uvijek drži svoje mjesto, posebno s obzirom na trenutni datum u veljači. 

Proteklih godina, snijeg je često bio prisutan u Gorancima i okolici pa čak i krajem travnja, što nas podsjeća na nepredvidljivost vremena u ovom području. 

"Ova proljetna temperatura je dobrodošla promjena, ali ne smijemo zaboraviti da smo još uvijek u zimskim mjesecima. Ovo vrijeme pogodno je za obradu zemlje i pripremanje za sadnju. Ne pamtim kad je bilo da krajem veljače nije bilo snijega na Čabulji, barem po vrhovima, rekao je stanovnik Goranaca 

Dok proljeće lagano ide, mještani Goranaca i okolice ostaju oprezni pred mogućim iznenadnim promjenama vremena. Pravo proljeće možda je stiglo u Gorance, ali zima još uvijek drži svoje adute, podsjećajući nas na nepredvidljivost prirode i važnost prilagodbe.

"Lijepo je ovo što možemo svjedočiti ovakvim čarolijama prirode, ali koliko god je ovo dobro, toliko i nije jer zima još nije pokazala prave zube", zaključio je stanovnik Goranaca.





Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0