Uhićena osoba osumnjičena za seriju provala u Gorancima i Planinici

U posljednja dva mjeseca, područje prigradskih naselja Goranci i Planinica suočilo se s neugodnom serijom provala u obiteljske kuće

Istragom ovih incidenata, portal Hercegovina.info poslalao je upit Ministarstvu unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (MUP HNŽ), a iz istog su izvijestili da su zaprimili prijave o provalama u obiteljske domove. Očevidi su provedeni na mjestima događaja kako bi se prikupile relevantne informacije.

"Osoba koja se sumnjiči za provalne krađe u obiteljske kuće na navedenom području lišena je slobode sredinom prosinca 2023. godine", izjavili su iz MUP-a HNŽ. Dodali su da je osumnjičena osoba navodno izvršila niz provala u mostarskom prigradskom naselju Goranci te da je ista povezana s krađom novca iz lokalne crkve. 

Izvor također tvrdi da su istražitelji proveli detaljan očevid kako bi prikupili materijalne dokaze, snimke i osigurali relevantne informacije koje bi mogle pomoći u rješavanju slučaja. Osumnjičena osoba trenutno se nalazi pod istragom, a na teret joj se stavlja izvršenje niza provala te krađa novca iz crkve. 

Ovaj niz provala izazvao je zabrinutost među stanovnicima Goranaca i Planinice, ali sada, s uhićenjem osumnjičene osobe, nadaju se povratku mira i sigurnosti u njihova domaćinstva. MUP HNŽ obećao je nastaviti surađivati sa stanovnicima kako bi ojačao mjere sigurnosti i spriječio buduće kriminalne aktivnosti na ovom području.

Podijeli na:

1 komentar:

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0