Vikend u Bogodolu s HPD Prenj 1933. i pustolovinom za svačiji ukus

Bogodol, prekrasan biser prirode smješten podno planine Goranačke ljepotice - Čabulje, otvara svoja vrata i ovog vikenda za sve one koji žele iskusiti čaroliju babljeg ljeta

HPD Prenj poziva vas da iskoristite lijepo vrijeme prije dolaska hladnijih dana i kiša, kako biste uživali u ovom netaknutom dijelu prirode pod toplim jesenskim suncem, piše Goranci online.

Kulinarski raj u prirodi

Osim prekrasne prirode koja vas okružuje, Bogodol nudi i bogatu kulinarsku ponudu koja će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane. 

Uživajte u prefinjenom okusu goveće gurmanske salate, gdje se svježe i domaće namirnice stapaju u savršen spoj. Zatim, za glavno jelo, nema ništa bolje od vojničkog graha koji će vas zagrijati i napuniti energijom. Slatki završetak čeka vas u obliku desertnog remek-djela nazvanog "Tri sloja slatkoće", koje će zadovoljiti vašu slatkoljubivu stranu.

Uživanje u napicima nakon što se okrijepite ovim ukusnim jelima, opustite se uz raznovrsne napitke. 

Bez obzira jeste li ljubitelj kave, čaja ili nečega jačeg poput rakije, vina, piva ili žeste, ovdje ćete pronaći napitak po svojoj mjeri. I najbolje od svega, sve ovo je dostupno po jako pristupačnim cijenama, što znači da ćete uživati u svemu bez brige o debljini novčanika. 

Netaknuta priroda i jesensko Sunce 

Bogodol nudi više od samo dobre hrane i pića. Okruženi zapanjujućim pejzažima, imate priliku uživati u posljednjim zrakama toplog jesenskog sunca prije nego što stignu kiša i snijeg. Šetnja kroz netaknutu prirodu i osjećaj mira koji pruža ovaj prekrasan krajolik čine posjet Bogodolu nezaboravnim iskustvom.

Bablje ljeto je trenutak koji ne biste smjeli propustiti. HPD Prenj vas poziva da dođete i provedete nezaboravan dan u Bogodolu, gdje ćete se okružiti prirodom, uživati u odličnoj hrani i piću, te zadržati toplinu ljeta u srcu jeseni. 

S obitelji, prijateljima ili sami, Bogodol je idealno odredište za bijeg od svakodnevnog stresa i uživanje u čarima prirode.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0