Nevrijeme na Vrdima iz 1997. Pogled unatrag na dramatični događaj

Na našem YouTube kanalu objavljen je fascinantan video pod nazivom "Nevrijeme na Vrdima iz 1997."

Ovaj video nas vraća 26 godina unatrag, točno na 22. travnja 1997. godine, kako bismo svjedočili nevjerojatnim prirodnim silama koje su zahvatile područje Vrdi i okolnih mjesta je ledena kiša koja se doslovno zaledila na granama.. Nevrijeme na Vrdima iz 1997. godine ostavilo je dubok trag u sjećanjima stanovnika, a ovaj video pruža rijetku priliku da se prisjetimo tih dramatičnih trenutaka. 

Naše arhive su bogate, ali ako i vi imate snimke ili fotografije koje želite podijeliti s nama, pozivamo vas da nam ih pošaljete na naš mail goranci.online@gmail.com. 

Naša misija je očuvati i dijeliti dragocjene trenutke iz prošlosti s našim ljudima i iseljeništvom. Stoga, ne zaboravite zapratiti naš YouTube kanal kako biste bili obaviješteni o budućim video sadržajima iz prošlosti. 

Planiramo objaviti još videa koji će vas podsjetiti na nekadašnja vremena i pobuditi nostalgiju za danima koji su prošli. 

Zahvaljujemo vam na podršci i suradnji te se veselimo zajedničkom istraživanju povijesti na ovaj jedinstven način putem našeg YouTube kanala. Sjećanja su dragocjena, a mi ćemo se truditi da ih zajedno čuvamo i dijelimo s ostatkom svijeta.

Ne zaboravite da nas ima i na Facebook-u, Instagramu i platformi X (Twitter), pretplatite se i podržite naš rad!

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0