Evangelizacijsko-hagioterapijski susreti od sutra u Mostaru

Evangelizacijsko-hagioterapijski susreti po modelu vlč. Tomislava Ivančića u Franjevačkoj župnoj dvorani u Mostaru


U franjevačkoj župnoj dvorani ispod zvonika u Mostaru, započet će niz evangelizacijsko-hagioterapijskih susreta od srijede, 18. listopada. Ovi susreti, utemeljeni na nasljeđu pokojnog vlč. Tomislava Ivančića, pružit će dublji uvid u duhovni svijet i osobni razvoj, piše Goranci online.

Susreti za dušu i duh 
Svake srijede u 19:00 sati, predviđeno je okupljanjeu franjevačkoj župnoj dvorani kako bi istražili različite aspekte vjere, duhovnosti i samospoznaje. Susreti će biti podijeljeni u tematske cjeline koje će obuhvatiti upoznavanje Boga, istraživanje vlastitog bića te dublje razumijevanje duhovne ranjivosti, dijagnoze i terapije. 

Nasljeđe vlč. Tomislava Ivančića 
Vlč. Tomislav Ivančić, hrvatski katolički svećenik, teolog, filozof, evangelizator i duhovni pisac, ostavio je neizbrisiv trag u vjerskoj zajednici. Autor knjige "Susret sa živim Bogom," vlč. Ivančić također je utemeljitelj antropološke medicine i hagioterapije, pristupa koji integrira duhovni i fizički aspekt liječenja. 

Voditelji iz zajednice Molitva i riječ 
Ovi susreti će biti vodeni članovima zajednice Molitva i riječ, koju je također osnovao vlč. Tomislav Ivančić. Njihovo bogato duhovno iskustvo i predanost zajednici osigurat će kvalitetno vođenje ovih susreta. 

Ulaz Slobodan 
Važno je napomenuti da su svi zainteresirani pozvani da sudjeluju u susretima, a ulaz je slobodan. To otvara vrata svima koji žele dublje razumjeti svoju vjeru i duhovnost. 

Ovi evangelizacijsko-hagioterapijski susreti obećavaju duboko duhovno iskustvo, a također su odavanje počasti nasljeđu vlč. Tomislava Ivančića, čija su djela obogatila vjerski život u Hrvatskoj i šire i mnogima pomogla na putu duhovnosti. 

Ne propustite priliku da sudjelujete i osjetite ovu posebnu duhovnu povezanost u srcu Mostara.
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0