Večeras promocije knjige "Svjedok jednog vremena" autora Ilije Ile Vrljića

Svečana akademija povodom promocije knjige "Svjedok jednog vremena", autora Ilije Ile Vrljića biti će upriličena večeras u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače

Program počinje Svetom misom u Katedrali Marije Majke Crkve u 18:00 sati. U 19:00 sati je polaganje vijenaca na Trgu hrvatskih branitelja te u 19:30 sati svečana akdemija.

Predstavljači uz autora: general Tihomir Blaškić načelnik Glavnog stožera HVO-a i profesor povjesti Ivica Šarac, direktor dokumentacijskog centra HVO-a.

Autor, general-bojnik Ilija Ile Vrljić istraživao je duboke korijene Cima i cimskog kraja u tim događanjima, posebno se fokusirajući na Treću bojnu, Drugu brigadu i njezine bojne u Domovinskom ratu. 

Knjiga također istražuje dolazak rezervista i događanja naroda u Mostaru u tom turbulentnom razdoblju. "Svjedok Jednog Vremena" nudi čitateljima priliku da dublje razumiju povijest Mostara, njegove ljude i njihovu nevjerojatnu hrabrost u suočavanju s izazovima rata. Autor oživljava sjećanja i priče koje su često ostale neispričane i zaboravljene. 

Svi nazočni na svečanoj akademiji dobit će knjigu na poklon.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0