Stjepo Gleđ Markos na koncertu Udruge 'Otac' u župi sv. Mateja na Rudniku

Udruga 'Otac' najavljuje poseban događaj koji će se održati na dan zaštitnika (patrona) župe sv. Mateja, zaštitnika župe na Rudniku u Mostaru koji se svečano proslavlja 21. rujna

Koncert zahvale će se održati 21. rujna 2023. godine, na dan sv. Mateja, patrona župe sv. Mateja. Nakon svečane mise u 18:00 sati, Mostar će biti domaćin koncerta koji će izvesti međunarodno priznati hrvatski tenor iz Dubrovnika Stijepo Gleđ Markos, piše Goranci online.

Organizatori koncerta žele se zahvaliti svim sugrađanima, donatorima i Crkvi na iznimnoj podršci koju su pružili na događaju održanom 10. lipnja na stadionu HŠK Zrinjski Pod Bijelim brijegom u Mostaru. Tijekom tog događaja, zajedno su prikupili sredstva i podršku za humanitarni projekt 'Vjerujem 2023.', čiji je cilj pokretanje Centra za pomoć djeci sa poteškoćama u razvoju u Mostaru. 

Udruga 'Otac' suočava se s izazovima i preprekama u procesu pokretanja ovog važnog centra. No, žele da ovaj koncert bude trenutak koji će im dati snage i inspiraciju da nastave s radom na ostvarenju ciljeva koje su zacrtali prije nekoliko mjeseci. Iako se datum koncerta poklapa s datumom prve utakmice Zrinjskog u grupnoj fazi Konferencijske lige, organizatori su izrazili ponos što njihovi Plemići sudjeluju u europskom natjecanju i donose radost svom gradu. 

Ulaz na koncert je naravno besplatan, ali će biti postavljene kutije pored crkve u koje gosti koncerta mogu ostaviti dobrovoljne priloge. Svi prikupljeni prilozi bit će namijenjeni župljanima u potrebi. 

Rekli bi da nam je žao što se datum koncerta poklopio sa datumom prve utakmice Zrinjskog u grupnoj fazi Konferencijske lige, ali to ne bi bila istina. Ponosni smo što naši Plemići igraju u tome europskom natjecanju i donose veliku radost svojim igrama našem gradu, a to što su se datumi poklopili samo pokazuje koliko toga lijepog se događa u Mostaru cijelo ovo vrijeme, poručili su iz Udruge.

Iz Udruge 'Otac' poručuju da imaju planove za mnogo lijepih inicijativa u budućnosti i vjeruju da će zajedno s Mostarom stvoriti ugodnije mjesto za život svih, posebno najmlađih sugrađana. U ovim teškim vremenima, humanitarni rad i zajedništvo postaju još važniji, a Udruga 'Otac' nastavlja pokazivati svijetu snagu solidarnosti i ljubavi prema zajednici. Neka Bog blagoslovi sve njihove napore kako bi Mostar bio bolje mjesto za sve stanovnike.

www.udrugaotac.com          /           Facebook          /          Instagram

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0