Sve je spremno za komemoraciju na Groblju mira na Bilima

Sve je spremno za sutrašnju komemoraciju i obilježavanje Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih režima na Groblju mira na Bilima, a radio televizija Herceg-Bosne će izravno prenositi događaj od 11:45 sati

Glavni događaj ovogodišnje obljetnice je Sveta misa zakazana za sutra, 19. kolovoza u 12 sati. Program će započeti u 11:30 sati, a svijeće će biti upaljene pred spomenikom Pietà, simbolizirajući ljudsku patnju i potrebu za suosjećanjem. 

Mons. dr. Tomo Vukšić, nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u Bosni i Hercegovini, predvodit će Svetu misu. Njegova prisutnost dodatno će obogatiti duhovni značaj ovog događaja, pružajući utjehu i nadu svima koji se okupljaju kako bi obilježili ovu važnu obljetnicu. 

Katedralni zbor Marija, pod ravnanjem don Dragana Filipovića, pružit će glazbeni doprinos Svetoj misi. Njihove pjesme će obogatiti ozračje dostojanstva i duhovnosti, stvarajući posebnu vezu s prošlošću i ističući važnost izražavanja kroz umjetnost.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0