Zavirite u restoran Baggio - Gastronomsku oazu s pogledom na ljepote Goranaca

Goranci su postali bogatiji za još jednu gastronomsku oazu s pogledom na ljepote Goranaca i dječjom igraonicom sa upotpunjenim obiteljskim užitkom!

25. lipnja Goranci su dobili novu gastronomsku oazu, zanimljivog i simboličnog imena Baggio. Izgrađen je s ljubavlju, a upravo su zanimljive sitnice te koje čine ovaj restoran posebnim. Ambijent je obogaćen detaljima, uključujući prekrasne fotografije s motivima iz Goranačkog kraja. 

Restoran pruža predivan pogled na prirodne ljepote područja, uključujući Goranačku ljepoticu Čabulju i konje. Ovdje možete uživati u raznovrsnim jelima i delicijama pripremljenima s pašnjaka iz Goranaca. Restoran ima bogat jelovnik, a posebno se ističu ukusne pizze. Također, nude poseban meni za najmlađe goste. Tu je i dječja igraonica površine 65 kvadrata. Uživajte u tradicionalnim metodama kuhanja, finim lokalnim proizvodima i tradicionalnim jelima specifičnim za ovaj kraj. 

Obradujte svoje nepce specijalitetima koji se s puno ljubavi i pažnje svakodnevno pripremaju u restoranu Baggio, dok ugodna atmosfera jamči osjećaj mira koji nam svima treba.

Jednostavno, toplo i drugačije. Dođite zbog hrane, ostanite zbog pogleda. 

Restaoran Baggio također možete pronaći na Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
  
 
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0