U Gorancima i Bogodolu organiziran speleološki stručno-znanstveni skup

Speleološko društvo „Herceg“ Mostar je organiziralo stručno-znanstveni skup i time okupilo speleologe u Gorancima i Bogodolu

Povodom deset godina od osnivanja društva, Speleološko društvo „Herceg“ Mostar je organiziralo Stručno-znanstveni skup i time okupilo speleologe iz cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Slovenije. 

Na Skupu speleologa Bosne i Hercegovine sudionici su predstavili razne istraživačke rezultate i time jasno dali do znanja da je speleologija u Bosni i Hercegovini u uzlaznoj putanji. 

Skup speleologa Bosne i Hercegovine se održao protekli vikend na Gorancima u prostorijama Škole i dobrovoljnog vatrogasnog društva Goranci, te u prostorijama mjesne zajednice Bogodol i Planinarskog društva HPD Prenj 1933. 

Ovim putem se zahvaljujemo svima koju su na razne načine podržali samu realizaciju održavanja Skupa  Gradu Mostaru, JP Vjetrenica iz Ravnog, Mostarskoj Pivovari, Podrumima Andrija, Eurosanu i Ragbi Klubu Herceg iz Mostara, priopćili su iz Speleološkog društva „Herceg“ Mostar.

 
 
 
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0