Advent u Mostaru počinje na prvu nedjelju Došašća, 27. studenog

U glazbenom dijelu bit će 44 sadržaja, posebno iznenađenje za najmlađe, u Novu godinu uvest će legenda glazbene scene Željko Bebek

Tradicionalna manifestacija Advent u Mostaru počinje na prvu nedjelju Došašća, 27. studenog, a Mostarce, kao i sve goste u Novu godinu uvest će legenda glazbene scene Željko Bebek

Manifestacija će početi paljenjem prve adventske svijeće te prigodnim duhovnim koncertom sestara Husar, a glavna i odgovorna za izgled te večeri bit će Karmen Obrdalj, mlada, nagrađivana redateljica iz Mostara. 

Po riječima Sanele Mešić iz Organizacijskog odbora, čuvene kućice, kojih će ove godine biti više od 30, i gastro kutak krenut će s radom 4. prosinca.

„Ove će godine biti puno bogatija ponuda, sve će izgledati vjerujemo puno bolje i spremamo se na to da grad bude okićen kao nikada do sada. Ono što je novina, jeste da se širimo u park u kojem će biti i klizalište i cijela novogodišnja bajka za djecu“, kazala je Mešić te dodala kako vjeruje da će program privući veliki broj posjetitelja u Mostar.

O glazbenom dijelu programa, koji će trajati od 15. prosinca do 1. siječnja, govorili su Mili Tiro i Damir Bunoza. Tiro je kazao kako će glazbeni dio ponuditi 44 različita sadržaja te da smatra kako će ovo biti najbogatiji program do sada. 

„Krećemo 15. prosinca i na pozornici u parku vidjet ćemo Ivana Zaka, Ivana Rajiča i band "Teška tema". Nakon toga, 21. prosinca nastupit će band "New Primitives", 28. prosinca Mostarski narodni orkestar, a u sklopu ovogodišnjeg programa nastupit će i tamburaši, DJ-evi, rock i pop sastavi, tribute bendovi, klape i drugo“, potvrdio je Tiro i napomenuo kako će biti priređen i bogat dječji dnevni program. 

Za doček Nove godine program će otvoriti grupa Gabriel nakon koje će nastupiti Željko Bebek, a dan nakon toga na pozornicu će se popeti i Adi Šoše i grupa Twist

Po riječima Damira Bunoze, Advent u Mostaru će ove godine biti mnogo bolji nego prošle godine, iako je, kako kaže, i tada bio jako dobar. „Od 15. prosinca do 1. siječnja otprilike od 19 sati do ponoći na velikoj sceni će biti non stop svirka, po dva benda minimalno, što znači da će Advent biti jako ritmičan, živ i pokretan“, kazao je Bunoza te pozvao sve ljude da iskoriste to vrijeme i uživaju u posebnoj ponudi koju je pripremio Mostar. 

Mostarski gradonačelnik Mario Kordić istakao je kako je sretan što će ovogodišnje izdanje Adventa imati jednu dodatnu vrijednost u odnosu na lanjsku godinu te još jednom pozvao sve sugrađane i goste da dođu na ovu manifestaciju, zabave se i još jednom pošalju finu poruku iz Grada Mostara.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

V A Ž N O! Drage Hrvatice i Hrvati – državljani BiH koji živite izvan BiH! Prijavite se za glasovanje na izborima! Rok za prijavu, koja omogućava glasovanje državljanima BiH koji žive izvan BiH, istječe 19. srpnja 2022. godine, više na www.izbori.ba ili putem info-linije: +387 33/251-331 i +387/33 251-332 ili e-adresa: info@izbori.ba // Opći izbori u BiH: Za glasanje van države se prijavilo 55.000 birača

SLIKA MJESECA: Goranačka ljepota