RELACIJA CIM - GORANCI Održana utrka “Hercegovina Classic”

Odličnom vožnjom u Hercegovini na jučerašnjoj utrci “Hercegovina Classic”, koja se bodovala za Premijer ligu Bosne i Hercegovine, Vedad Karić (Rotacija Spin) još jednom je potvrdio naslov prvaka. 

Karić je još jednom pokazao izvrsnu formu odvozivši ovu utrku u vremenu (0.24.44) i tako osigurao naslov pobjednika u Elite kategoriji. Slijedi ga Dražen Akrap (Rotacija Spin) na drugom, te Tarik Pihljak (Rotacija Spin) na trećem mjestu. 

U ženskoj kategoriji najbolja je bila mlada Karla Kustura (X Factory) koja je utrku završila u vremenu (0.25.26), druga je bila Biljana Krtalić (BK Mostar), a treća Martina Čondra (Rotacija Spin). 

Utrku Hercegovina Classic organizirala je Udruga za promicanje biciklizma “Hercegovina bicikl” u suradnji s Biciklističkim savezom BiH i Sportskim savezom Grada Mostara. Bila je ovo vrlo važna utrka za sve bicikliste, a Mostar i Hercegovina su se još jednom pokazali kao izvrsni domaćini i predstavili svoju zemlju u najboljem svjetlu. 

“Bila je ovo jako lijepa utrka, au isto vrijeme jako teška i zahtjevna. Na samom početku sam krenuo žestoko, nametnuo sam tempo i uspio sam zadržati dobru poziciju do samog kraja i završiti kao pobjednik. Veliko hvala organizatoru na odličnoj organizaciji, stvarno je uvijek lijepo doći u Hercegovinu i sretan sam što se ova utrka održala baš ovdje“, rekao je Vedad Karić. 

U utrci je sudjelovalo stotinjak vozača iz zemalja regije, a neki su došli voziti i iz Slovačke. 

“Iznimno nam je drago što smo još jednom uspješno organizirali ovu utrku i sretni smo što je sve prošlo u najboljem redu”, rekao je Toni Zorić, organizator ove utrke. 

Utrka „Hercegovina Classic“ organizirana je uz potporu generalnog pokrovitelja – Federalnog ministarstva kulture i sporta, te uz potporu Vlade HNŽ-a i partnera Sportskog saveza Grada Mostara, Turističke zajednice Grada Mostara. HNŽ i Ministarstvo unutarnjih poslova HNŽ.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0