Eko udruga Raška Gora pokreće akciju za povrtnika u selo

Eko udruga Raška Gora pokreće hvale vrijednu humanitarnu akciju obnove kuće svom povratnika u selo, Gruji Janjiću

o

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

POZIV SVIM LJUDIMA HUMANIMA I DOBRE VOLJE 

U zaseoku Vejzovići u našoj Raškoj Gori, smo danas posjetili povratnika na svoje ognjište Gruju Janjića. Nakon tridesetak godina izbivanja iz rodnog doma, Grujo jednostavno nije više mogao izdržati bez rodnog zavičaja. Dolaskom pred njegovu rodnu kuću, zatekli smo uistinu žalosno i teško stanje njegovog doma u kojem bi nastavio živjeti. 

Članovi naše ekološke udruge „Raška Gora“, stoga pokreću akciju sa ciljem pomoći Gruji da zajedno osposobimo njegov dom za život dostojan čovjeka. Kroz razgovor sa Grujom smo dogovorili korake šta i kako da uradimo, da bi mu koliko toliko olakšali život kroz nadolazeće hladnije dane, te da i zimu dočeka u toplom domu. 

Stoga pozivamo sve drage prijatelje iz naše Eko Udruge, pučane Raške Gore te sve druge ljude dobre volje i spremne pomoći ljudima u nevolji, da našem Gruji pomognemo da ima bar smještaj dostojan čovjeka. 

Koliko tko može i u čemu pomoći može, bilo kroz rad, bilo kroz građevni materijal, namještaj, opremu za dom, ali i kroz financijska sredstva... 

Za sve one koji su voljni i žele i mogu pomoći kontakt osobe su:

  • Oto Pehar 063/136-601
  • Damir Aničić 063/421-753 
A za uplate novčanih sredstava to mogu učiniti na račun Ekološke udruge „Raška Gora“, Domazeti b.b. Račun kod UniCredit Bank Mostar je: 3381002202456802 Sa naznakom (pomoć za povratnika GRUJU JANJIĆA).

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0