Objavljujemo pobjednika natječaja 'Ljetovanje na bali'

Povodom petnaeste godišnjice zajednice Goranci online, portal je raspisao nagradni foto natječaj 'Ljetovanje na bali'. Cilj ovog natječaja je bio početak turističke priče i ponude na području župe Goranci.

Riječ je o nagradnom foto natječaju, koji je organiziran prvenstveno za ljubitelje prirode i kreativce. 

Svaki sudionik imao je pravo poslati najviše dvije svoje fotografije, sa sadržajem koje su uključivale bale od sijena. Odlukom portala, kriterije su zadovoljili svi sudionici. 

Na foto natječaj prijavilo se 39 sudionika, sa 67 fotografija koje su zadovoljile tražene uvjete, stoga je povjerenstvo imalo pune ruke posla te nakon iscrpnog pregleda Povjerenstvo je donijelo odluku koja nije nimalo bila laka.

Prvo mjesto osvojila je Iva Zelenika iz Jara kod Širokog Brijega sa fotografijom „Obitelj u prirodi“, fotografija je dobila najviše bodova i pozitivnih komentara. Pobjednica je osvojila nezaboravan vikend na području župe Goranci. 

Zahvaljujemo se svim kandidatima koji su se prijavili na natječaj od Goranaca, Bogodola, Jara, Širokog Brijega, Gruda, Posušja, Čapljine, Tomislavgrada, Livna, Zagreba, Svetvinčenata (Istra), Ingolstadta (Njemačka)...

Cilj ovog natječaja je bio početak turističke priče i ponude na području župe Goranci, gdje smo po prvi puta ujedinili turistički sadržaj koji se pruža, o čemu ćemo vas izvijestiti u narednom vremenu. 

Zahvaljujemo se sponzorima koji su omogućili nezaboravan vikend pun adrenalina.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0