Tony Cetinski snimio spot za novu pjesmu u Međugorju

Tony Cetinski je objavio novu pjesmu 'Čuvam Ljubav' koja je pokazatelj duhovnog smjera, koji je nedavno odabrao u glazbi i u životu

Za In Magazin je progovorio o vjeri koju ponovno živi, braku, obitelji i prekretnici koja mu se dogodila na posljednjem koncertu duhovne glazbe – Progledaj srcem

Novu  pjesmu glazbenik je izveo na festivalu ''Beogradsko proljeće'' i odnio pobjedu za najbolju pjesmu festivala. 

Čuvam ljubav'' njegova je prva ljubavno-duhovna pjesma i novi glazbeni smjer koji je, kaže Toni, došao spontano. 

-Ja nisam ni računao da ću snimiti duhovnu pjesmu, to je jednostavno tako došlo i to se moralo desiti. Tako isto je milijun detalja ukazivalo na to, pa i samo snimanje u Međugorju, da to nisam ja odabrao.

Ako bude Božja, sveta volja da snimim duhovni album snimit ću ga'', kazao je i dodao da je vjera u njegov život ušla još kad je bio mali, kad ga je pokojna baka učila povijesti, teologiji i vjeri. Naravno, put je kasnije otišao u drugom smjeru., rekao je. 

Prošle je godine sa svojom suprugom Dubravkom, nakon sedam godina braka, zavjete izmijenio i u crkvi. 

Danas, kaže, živi mirniji i povučeniji život uz intenzivniji odnos s Bogom. 

-I supruga koja se već par godina uspješno oporavlja od svega što ju je zadesilo. Vjera je tu jako puno pomogla i njoj. Zasad je sve okej. Tu smo vezani za naše Isusovce u Opatiji. 

Danas smo bili supruga i ja. Oko vrta, pa oko kuhinje, pa razgovori, pa druženja, briga prema starijima. Oni isto tako brinu o nama. Kao neka obitelj smo i moram priznati da sam presretan bez obzira na to tko će što reći i što će tko misliti'', kazao je Toni za In Magazin.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0