Mostarka sa zagrebačkom adresom objavila svoj prvi singl

Nakon malog i prisnog Mostara, dolazak u Zagreb bio je velik preokret, ali se Pava odlično snalazi ne prepuštajući ništa slučaju i polako, ali sigurno osvaja zagrebačku scenu.

Mlada kantautorica podrijetlom iz Mostara s trenutnom adresom u Zagrebu – pod imenom Pava objavila je svoj prvi singl ''Ponekad''. 

Pjesmu je snimila u Red Records studiu pod budnim okom Krunoslava Licitara 'Macole' koji je također zaslužan za mix i master. Aranžman potpisuje Đuro Ravenšćak, mladi kantautor, kao i snimak akustične gitare, bas gitare i bubnjeva, dok blues prizvuk akustične gitare donosi Jonatan Alić. Naposljetku, Pava snima klavir i sve vokale uključujući prateće, piše bljesak.info.

Pava je inače mlada dama čija ljubav prema glazbi koju gaji od malih nogu i jedinstvene izvedbe najvećih hitova domaće i svjetske scene zasigurno nisu prošle nezapaženo. Zagrebačkoj i Hercegovačkoj publici poznata je već neko vrijeme redovnim nastupima u raznim lokalima i restoranima, ali njezin glazbeni put je započeo davno prije toga. 

Još kao dijete pokazuje veliku ljubav prema glazbi i klaviru, koji joj je i sada neizostavan dio svakog javnog nastupa. S 10 godina upisuje osnovnu glazbenu školu Ivana pl. Zajca u rodnom gradu Mostaru, gdje nastavlja i srednju glazbenu školu i tako daje klasične korijene svom glazbenom izričaju. Nakon završene srednje škole, upisuje fakultet Logopedije u Mostaru, ali usporedo se nastavlja baviti glazbom, kao cover izvođač, a sada kao i kantautor. Nakon završenog preddiplomskog studija, odlazi samostalno u metropolu u nadi ostvarenja svog sna. Nakon malog i prisnog Mostara, dolazak u Zagreb bio je velik preokret, ali se Pava odlično snalazi ne prepuštajući ništa slučaju i polako, ali sigurno osvaja zagrebačku scenu, unatoč koroni i svim ograničenjima povezanim s istom. 

Nakon samo godinu i pol od dolaska u Zagreb, izdaje svoju prvu autorsku pjesmu kojoj potpisuje i glazbu i tekst. 

U želji da upotpuni svoju viziju Pava snima videospot u suradnji s Opis Film produkcijom u režiji Daria Bajurina. Videospot je sniman u Medveji, u blizini Opatije. Kao posebni gosti, u spotu se pojavljuju mladi hrvatski glumci Vini Jurčić i Adrian Bagarić koji besprijekorno iznose ulogu zaljubljenog para.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0