Vizija koju je imao sv. Ivan Pavao II.


Viziju koju je imao sv. Ivan Pavao II., vezanu s islamizacijom Europe, svijetu je ispričao mons. Mauro Longhi, svećenik Opusa Dei, koji je deset godina u službi Kongregacije za kler, piše Mystic Post.

Sveti Ivan Pavao II. bio je mistik posebno povezan s Gospom. Imao je i proročke vizije. Jedna od tih vizija odnosila se na budućnost Europe i na islamističku invaziju, a tu je viziju svijetu ispričao mons. Mauro Longhi, svećenik Opusa Dei, koji je deset godina u službi Kongregacije za kler. Mons. Longhi tako navodi da mu je papa Ivan Pavao II., još kao studentu tijekom jedne šetnje u planinama rekao sljedeće:

„Recite onima koje ćete susresti u Crkvi trećeg tisućljeća. Vidim Crkvu zahvaćenu smrtnom ranom. Dubljom i bolnijom od onih u ovom stoljeću", kazao je Papa pozivajući se na rane komunizma, nacizma i totalitarizma, te nastavio: „Zove se islamizacija. Oni će preplaviti Europu. Vidio sam horde koje dolaze od zapada prema istoku, od Maroka preko Libije do Egipta pa sve do istoka. Oni će napasti Europu. Oni će izvršiti invaziju na Europu. Europa će biti poput podruma, stare relikvije, polusjene, paučine. Obiteljsko nasljeđe. Vi, Crkva trećeg tisućljeća, morate se obraniti od invazije. Ali ne oružjem - oružje neće biti dovoljno, već dosljedno življenom vjerom", rekao je sveti Ivan Pavao II. a nakon što je vizija izašla u javnost, Longhi je pokušao objasniti da se rat neće voditi između religija, već između Božje djece i onih koji Boga ne poznaju.

Proročanstvo svetog pape Ivana Pavla II. se ostvarilo. Islamisti su uistinu preplavili Europu, a bitke nad kršćanima dobivaju se upravo zbog nedostatka vjere. Europa se je udaljila od Boga. I dok se katoličke crkve diljem Europe ruše jer su prazne, jer nema vjernika koji pristupaju svetim sakramentima, islam raste. Zato je više nego ikada prije potrebno moliti za one koji nisu upoznali Gospodina, za one koji su ga odbacili, za kršćane, da se nanovo rode, vrate svojim crkvama, svojim župama; molitvi za svećenike, za Kristovu crkvu, da ozdravi i da se vrati u zajedništvo s Kristom. Bez Krista, svakodnevne molitve i življenja vjere, nećemo uspjeti.
Podijeli na:
Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0