Sve vijesti i obavijesti vezane za Gorance i okolicu

PRATITE NAS NA FACEBOOK - @gorancionline, TWITTER - @gorancionline, INSTAGRAM - @gorancionline, YOUTUBE - Goranci online, GOOGLE + - Goranci online. Kontakt: goranci.online@gmail.com

22. siječnja 2018.

Ekipa portala Hercegovina.info posjetila Gorance i uživala u prirodi


Ekipa portala Hercegovina.info bila je u posjeti Gorancima gdje su uživali u netaknutoj prirodi na samo petnaestak minuta vožnje od Mostara, u nastavku prenosimo riječi sa portala.

Ako ste se zasitili gradske vreve Mostara i ukoliko se želite nadisati čistog zraka onda obavezno posjetite Gorance. Goranci su na samo dvadesetak minuta vožnje od Mostara i posjet ovom prekrasnom hercegovačkom mjestu nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ljubitelji skoro netaknute prirode, mira tišina i čistog zraka u Gorancioma će doći na svoje u bilo koje godišnje doba.  

Tako je ljeti kada mnogi žitelji grada na Neretvi pobjegnu u Gorance da se bar malo osvježe od mostarskih žega, a tako je i u ove zimske dane kada Goranci postaju omiljena zimska destinacija.  Goranci pored svega u dva ugostiteljska objekta nude domaću hranu koju nećete nigdje u okruženju  pronaći. Sve to je dovoljan razlog za posjetu ovoj oazi mira i tišine.  

U GALERIJI pogledajte prekrasne fotografije sa Goranaca.
Share:

Copyright © Goranci online | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com