Sve vijesti i obavijesti vezane za Gorance i okolicu

PRATITE NAS NA FACEBOOK - @gorancionline, TWITTER - @gorancionline, INSTAGRAM - @gorancionline, YOUTUBE - Goranci online, GOOGLE + - Goranci online. Kontakt: goranci.online@gmail.com

1. kolovoza 2017.

Završen foto natječaj „Prirodne ljepote zavičaja“ - glasajte za najbolju fotografiju


Završio je Foto natječaj „Prirodne ljepote zavičaja“ koji se u sklopu Kulturnog ljeta župe Goranci održava već treći put.

Ove godine, najbolje fotografije koje uđu u uži krug objavljujemo na Facebook stranici Goranci online, a nagrade dijelimo u dvije kategorije. Prva nagrada najbolja fotografija prema izboru stručnog žirija koji je sastavljen od Organizacijskog odbora Kulturnog ljeta i Foto studija Rezo, druga nagrada najbolja fotografija prema broju lajkova na slici, a uručenje nagrada će biti na Pučkom veselju 6. kolovoza.

Prva nagrada koju dodjeljuje stručni žiri je romantični vikend za dvoje u Hotel resort wellness&spa - Zlatni Dol u Gorancima, a druga nagrada, osvojeni broj lajkova na Facebook stranici, romantična večera za dvoje u Konobi Goranci.


Najbolje fotografije možete pogledati na stranici Goranci online, gdje možete dati svoj lajk i tako povećati šansu da baš fotografija koja vam se sviđa pobjedi i njen autor osvoji nagradu.

Share:

Copyright © Goranci online | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com