Sve vijesti i obavijesti vezane za Gorance i okolicu

PRATITE NAS NA FACEBOOK - @gorancionline, TWITTER - @gorancionline, INSTAGRAM - @gorancionline, YOUTUBE - Goranci online, GOOGLE + - Goranci online. Kontakt: goranci.online@gmail.com

31. srpnja 2017.

U Bogodolu održana promocija knjige Ivana Vrljića


U tihoj intimnoj atmosferi sakralnog objekta crkve sv. Ante u Bogodolu odzvanjala je Vrljićeva poezija i njegov Putnik u vremenu.

U sklopu Kulturnog ljeta župe Goranci profesor Ivan Vrljić predstavio je svoj prvijenac , knjigu poezije Putnik u vremenu . O samoj knjizi i njenom karakteru govorio je recenzent Veselin Gatalo dok je program uspješno vodila mostarska glumica Maja Knezovic- Lasić. Vrućina nije spriječila zaljubljenike u poeziju da odslušaju Vrljićevo stihovlje a za glazbeni dio večeri pobrinuo se mladi Tomislav Papac virtuoznom melodijom na gitari.

Ovo je Vrljićevo četvrto predstavljanje knjige i ujedno je najavio izlazak sljedeće knjige koncem ove godine. Književnik Veselin Gatalo ustvrdio je dominantnu tematiku prolaznosti u Vrljićevom književnom stvaralaštvu kazavši uostalom da je Putnik u vremenu rezime ljudske prolaznosti kroz sumornu stazu života.


Profesor Vrljić zahvalio se svima, ponajprije organizatoru i prisutnim slušateljima kao i svima onima koji su sudjelovali u stvaranju i koričenju ove zbirke sa jedinstvenim geslom: Poezija uvijek ima svoje slušatelje, poezija pobjeđuje zub vremena.

 
 
 
 
Share:

Copyright © Goranci online | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com