Sutra 5. po redu Planinarski križni put Mostar - Goranci


Ured za pastoral mladih Mostarsko – Duvanjske biskupije uz pomoć HPD Prenj 1933 Mostar i Molitvene zajednice Totus Tuus i ove godine organizira Planinarski križni put mladih: Mostar – Planinica – Goranci. 5. po redu Planinarski križni put će se održati u subotu 1. travnja 2017.

Polazak je u 8 sati od Antonio Commerca – Vihovići. Duhovni voditelj Križnog puta je don Mladen Šutalo župnik župe sv. Ivana Apostola i Evanđelista. Završetak križnog puta planiran je misnim slavljem u župnoj crkvi u Gorancima, u 15,30 sati. Sv. Misu služit će don Mladen Šutalo i fra Bože Milić samostanski vikar župe sv. Petra i Pavla. Povratak za Mostar se planira u 18 sati autobusima Mo-busa.

Izdanje malo jubilarno – peto po redu. Ako ste željni jednog odmaka od svega, od monotonije dana, ustaljenih pokreta, lokacija i ljudi, udobnosti fotelje, kuhanog ručka i postavljenog stola, molitve kao da više nije tvoja. Ako ste željni jedne potvrde da vi to možete, promjene u srcu, odluke da Ga želite upoznati na Njegov način, hoda umjesto trke, žrtve umjesto ugode, prirode umjesto ekrana, prijatelja koji zna pružiti ruku kad vam treba – onda dobrodošli!

A i svi vi koji ne žudite za svim ovim, ali vas nešto vuče, dođite, pridružite se.

Norvežani prognoziraju 20 C, bez vjetra i sunčano za subotu! Ne znamo što ti više treba za odlučiti se.
Share:

Business

Popular Posts

Razmišljate o gradnji kuće, prostora ili o dizajnu interijera a nemate ideja !? Tu je 3D 2D Project