POSLJEDNJI: Predstavljanje novog romana Anite Martinac danas u Mostaru


Ponedjeljak 3.listopada s početkom u 19,00 sati u Domu sv. Ante u Cimu upriličiti će se predstavljanje novog romana Posljednji, autorice Anite Martinac. Uz autoricu predstavljači će biti upravo njeni glavni likovi iz romana koji će svjedočiti o temi iz davne 1945 godine, Blajburgu i Križnome putu koji jeste tema romana.

Roman Posljednji je probudio veliko zanimanje javnosti nakon autoričinog prošlogodišnjeg romana Medaljon kojim je razbila još jednu tabu temu iz prošlosti, a riječ je o škriparima i godinama poslije drugog svjetskog rata. Roman Medaljon je u vrlo kratkom vremenu doživio dva izdanja, nagrađivan je, a također je  mjesecima prvi na tjednoj top ljestvici 20 romana hrvatske te je proglašen i romanom godine za 2015 godinu.

Obzirom na prvo predstavljanje novog romana Posljednji u Čitluku prije dva tjedna pred gotovo tri stotine posjetitelja, koji su napunili hotel Brotnjo, nema sumnje da će i ova večer bit u duhu emocija na oduševljenje publike.

Podsjetimo, u sklopu prošlogodišnjeg izdanja Kulturnog ljeta župe Goranci, roman Medaljon je bio promoviran u mjestu rođenja glavnog junaka - Gorancima.
Podijeli na:
Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0