POSLJEDNJI: Predstavljanje novog romana Anite Martinac danas u Mostaru


Ponedjeljak 3.listopada s početkom u 19,00 sati u Domu sv. Ante u Cimu upriličiti će se predstavljanje novog romana Posljednji, autorice Anite Martinac. Uz autoricu predstavljači će biti upravo njeni glavni likovi iz romana koji će svjedočiti o temi iz davne 1945 godine, Blajburgu i Križnome putu koji jeste tema romana.

Roman Posljednji je probudio veliko zanimanje javnosti nakon autoričinog prošlogodišnjeg romana Medaljon kojim je razbila još jednu tabu temu iz prošlosti, a riječ je o škriparima i godinama poslije drugog svjetskog rata. Roman Medaljon je u vrlo kratkom vremenu doživio dva izdanja, nagrađivan je, a također je  mjesecima prvi na tjednoj top ljestvici 20 romana hrvatske te je proglašen i romanom godine za 2015 godinu.

Obzirom na prvo predstavljanje novog romana Posljednji u Čitluku prije dva tjedna pred gotovo tri stotine posjetitelja, koji su napunili hotel Brotnjo, nema sumnje da će i ova večer bit u duhu emocija na oduševljenje publike.

Podsjetimo, u sklopu prošlogodišnjeg izdanja Kulturnog ljeta župe Goranci, roman Medaljon je bio promoviran u mjestu rođenja glavnog junaka - Gorancima.
Share:

Business

Popular Posts

Razmišljate o gradnji kuće, prostora ili o dizajnu interijera a nemate ideja !? Tu je 3D 2D Project