Otvoren foto natječaj "Prirodne ljepote zavičaja"


Želimo vidjeti Hercegovinu kroz Vaš objektiv; ispričajte nam priču kroz fotografiju i prikažite lice Hercegovine koje želite da svi drugi vide.

Za sve ljubitelje fotografije za Vas i ove godine imamo primamljiv zadatak. Ovogodišnja tema je Hercegovina. Što to mi želimo od Vas? Želimo vidjeti umjetnost na djelu. Okrenite se oko sebe i pogledajte svoje mjesto, znamenitosti, trenutke... drugim očima. Što ga obilježava u današnje vrijeme? Ljepote pejzaža građevina... lijepe nam Hercegovine već ste sigurno zabilježili svojim fotoaparatima. Ali što je s onom malo manje lijepom stranom naš Hercegovine.

Voljeli bi vidjeti stvarnu Hercegovinu. A što je to stvarno? Stvarne su situacije, ljudi i njihovi životi, prirodne ljepote. Ove godine bi voljeli da nam prikažete uz prirodne ljepote i socijalnu dimenziju Hercegovine. Pošaljite snažnu poruku svojim fotografijama i senzibilizirate javnost. Sigurni smo da će vaša kreativnost i dobro oko otkriti takve priče.

Radujemo se vašim uradcima koje vas molimo da nam pošaljete do 15.srpnja 2016. na e-mail: goranci.online@gmail.com s naslovom „Za foto natječaj“. Najbolje fotografije odabrati će stručni žiri Goranci online, Eko udruge Vilino polje i Foto studio Rezo te će biti objavljene na izložbi 31. srpnja, a autori dobiti vrijedne nagrade na samom festivalu.

Napominjemo, da obratite pozornost na veličinu fotografije, dok budete čitali pravila foto natječaja „Prirodne ljepote zavičaja“
Share:

Business

Popular Posts

Razmišljate o gradnji kuće, prostora ili o dizajnu interijera a nemate ideja !? Tu je 3D 2D Project