Župa Goranci i ove godine ima svoje kulturno ljeto


Ovogodišnja manifestacija Kulturno ljeto župe Goranci počinje nešto kasnije, točnije 1.srpnja, ali traje nešto duže, do sredine rujna i nudi zanimljiv program.

Kako to tradicionalno biva, Kulturno ljeto započinjemo natječajem "Prirodne ljepote zavičaja" - Hercegovina i za razliku od prošlih godina, ove godine ćemo prikupljati slike iz cijele Hercegovine.

I ove godine u sklopu Kulturnog ljeta župe Goranci, želimo potaknuti ljubav i zanimanje za fotografiju prirodnih ljepota našeg zavičaja, samo što ove godine imamo iznenađenje za sve ljubitelje. Naime, zbog velikog zanimanja odlučili smo proširiti foto natječaj te ćemo ove godine primati fotografije sa prostora cijele Hercegovine.

Natječaj će biti otvoren za sve fotografe, amatere i profesionalce, punoljetne građane. Sudionici foto natječaja će biti ravnopravni. Pozivamo vas, bilo da se fotografijom bavite profesionalno ili amaterski, pripremite se za natječaj i osvojite vrijedne nagrade.

Ovogodišnja manifestacija „Kulturno ljeto župe Goranci“, Gorance i okolicu će držati će budnim i za vrijeme ljetnih mjeseci.

Ponuda događanja ovog ljeta doista je bogata i raznovrsna organizacijski odbor se posebno potrudio da ponudi zanimljive programe za posjetitelje Goranaca.

Uskoro ćemo objaviti datume događaja ovogodišnjeg izdanja Kulturnog ljeta župe Goranci.
Share:

Business

Popular Posts

Razmišljate o gradnji kuće, prostora ili o dizajnu interijera a nemate ideja !? Tu je 3D 2D Project