Sve vijesti i obavijesti vezane za Gorance i okolicu

PRATITE NAS NA FACEBOOK - @gorancionline, TWITTER - @gorancionline, INSTAGRAM - @gorancionline, YOUTUBE - Goranci online, GOOGLE + - Goranci online. Kontakt: goranci.online@gmail.com

10. lipnja 2016.

Članovi Eko udruge Vilino polje postavili eko-ploče


Jučer su članovi Eko udruge Vilino polje na području župe Goranci napravili ekološku akciju: čišćenja otpada i postaviljanja eko-pločica sa natpisom "Molimo vas, ne bacajte smeće!".

Lijepo poslijepodne članovi udruge su iskoristili za još jednu ekološku akciju. Ženski dio ekipe bio je zadužen za čišćenje otpada po putu, dok je muški dio ekipe bio zadužen za kopanje, betoniranje i utvrđivanje ploča. Ukupno šest pločica, postavljeno je na sljedećim mjestima: na Putu spasa, Stećcima, Babaljci, Bogodolu, prema Bilima i Vrdima.

- Po tko zna koji put organiziramo čišćenje otpada na području župe Goranci. Iz ekoloških akcija rodila se ideja o postavljanju tabla koje bi sve posjetitelje podsjetile na očuvanje okoliša. Upamtimo, čovjek pripada prirodi, a ne priroda čovjeku, izjavila je Dijana Krešić, predsjednica Eko udruge Vilino polje

Riječ je o eko projektu kojega su proveli članovi Eko udruge, s ciljem buđenja eko svijesti i pozitivnog stava o očuvanju prirode ne samo na području Goranaca, nego i svugdje gdje se nađemo u prirodi.

 
 
 
  
 
  
   
  
Share:

Copyright © Goranci online | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com