Članovi Eko udruge Vilino polje postavili eko-ploče


Jučer su članovi Eko udruge Vilino polje na području župe Goranci napravili ekološku akciju: čišćenja otpada i postaviljanja eko-pločica sa natpisom "Molimo vas, ne bacajte smeće!".

Lijepo poslijepodne članovi udruge su iskoristili za još jednu ekološku akciju. Ženski dio ekipe bio je zadužen za čišćenje otpada po putu, dok je muški dio ekipe bio zadužen za kopanje, betoniranje i utvrđivanje ploča. Ukupno šest pločica, postavljeno je na sljedećim mjestima: na Putu spasa, Stećcima, Babaljci, Bogodolu, prema Bilima i Vrdima.

- Po tko zna koji put organiziramo čišćenje otpada na području župe Goranci. Iz ekoloških akcija rodila se ideja o postavljanju tabla koje bi sve posjetitelje podsjetile na očuvanje okoliša. Upamtimo, čovjek pripada prirodi, a ne priroda čovjeku, izjavila je Dijana Krešić, predsjednica Eko udruge Vilino polje

Riječ je o eko projektu kojega su proveli članovi Eko udruge, s ciljem buđenja eko svijesti i pozitivnog stava o očuvanju prirode ne samo na području Goranaca, nego i svugdje gdje se nađemo u prirodi.

 
 
 
  
 
  
   
  
Share:

Business

Popular Posts

Razmišljate o gradnji kuće, prostora ili o dizajnu interijera a nemate ideja !? Tu je 3D 2D Project