Sve vijesti i obavijesti vezane za Gorance i okolicu

PRATITE NAS NA FACEBOOK - @gorancionline, TWITTER - @gorancionline, INSTAGRAM - @gorancionline, YOUTUBE - Goranci online, GOOGLE + - Goranci online. Kontakt: goranci.online@gmail.com

15. srpnja 2015.

Prva promocija knjige Ptice će preletjeti grad


U petak 17.srpnja u Parku Doline u Gorancima će u sklopu Kulturnog ljeta župe Goranci biti održana promocija knjige Ptice će preletjeti grad autora Mladena Topića iz Prozora-Rame.

Autor pored studiranja novinarstva pri Filozofskom fakultetu, aktivno piše. Do sada nije bio objavljivan, a od nagrada je osojio treće mjesto na Šimićevim susretima u Drinovcima i prvo mjesto za najbolji studentski literarni rad u Mostaru, sa kratkom pričim Dobra namjera.

Kroz gotovo kronološki poslagane pjesme možemo pratiti desetogodišnje odrastanje i sazrijevanje mladog čovjeka. Autor iskreno progovara o želji za slobodom života, govora, ljubavi. Čitatelju ispisuje riječi koje ga kao svakog osjećajnog čovjeka bole, proganjaju, nadahnjuju i ispunjavaju.

 Recenzenti redovno spominju da je njegova poezija toliko bliska svima nama, toliko životna da se jednostavno lako pronaći u njoj, a to je ona poveznica autora i čitatelja.

Stoga dođite i podržite mladog umjetnika, a dio od prodaje knjiga ide za pomoć konjima na Bilima.

Petak, 17. srpnja u 19 sati - Park Doline Goranci. 

Share:

Copyright © Goranci online | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com