3. Planinarski križni put mladih Mostar - Goranci



I ove godine Ured za pastoral mladih organizira Planinarski križni put mladih Mostar - Planinica - Goranci, koji će se održati u subotu 14. ožujka s početkom u 9 sati ispred Antonio Commerca u Vihovićima.

Sveto Misno slavlje će se održati u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Gorancima u 17 sati koje će predvoditi fra Ivan Ivanda, Goranački župnik. Nakon sv. Mise predviđen je povratak autobusima za Mostar. Ovogodišnje geslo križnog puta je "Ustanite, hajdemo!" Mt 26,47

Prijave za Križni put idu na način da se napiše ime i prezime, broj mobitela i godište u poruke kontakt osobi iz župe ili preko Facebook profila do 13. ožujka, radi organizacije PKPM-a, osiguranja HGSS-a i sl.

Mapa puta (klikni na sliku)

Kao i svake godine, to će biti 15ak kilometara puta, a svi sudionici će ga proći u molitvi, razmišljanju, pjesmi i druženju, sve na slavu Božju zajedno sa više đakona i svećenika.

Možemo reći da ovaj Planinarski križni put polako postaje lijepa tradicija i nadamo se da će se održati. Nadamo se da se ove godine vidimo u još većem broju.

Ostale informacije možete vidjeti u letku o Planinarskom križnom putu mladih. Mladi dobro došli!

Na letku imate detaljne informacije za PKPM 2015.
Podijeli na:
Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0