Proslava 60 godina braka Anke i Andrije Ćorić: Dijamantni jubilej u krugu obitelji i prijatelja

U četvrtak, 10. listopada Anka i Andrija Ćorić svečano su proslavili svoj dijamantni jubilej – 60 godina braka

U krugu obitelji, rodbine i prijatelja, ovaj poseban dan obilježili su na način na koji je sve i započelo prije šest desetljeća, euharistijskim slavljem i veseljem, pišu Goranci online.

Naime, Anka i Andrija su svoju ljubav obnovili na Svetoj misi koju je predslavio župnik fra Ivan Ivanda, uz suslavlje s fra Markom Juričem, u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Gorancima. Kao što su to učinili 11. listopada 1964. godine, tako su i sada ponovno izrekli svoje bračne zavjete pred Bogom, zahvaljujući na svim zajedničkim trenucima, djeci, unucima i praunicima sa kojima provode zajedničke trenutke.

Anka, kći pok. Jure Đinkića i Anke rođene Topić i Andrija, sin pok. Joze i Pave rođene Marić, vjenčali su se u Gorancima i od tada su izgradili obiteljski život. Njihova ljubav obogatila je njihovu obitelj s troje djece – Emirom, Mirjanom i Željkom - Željom. Bog im je podario i šestero unučadi: Ivana, Filipa, Ivu, Marija, Anju-Katarinu i Ana-Mariju te četiri praunuka: Anabelu, Tomasa, Sienu i Kiaru.

Nakon Svete mise, slavlje se nastavilo u obiteljskom restoranu, Konoba Goranci, gdje su uzvanici uživali u bogatoj ponudi jela i slastica u veselom druženju koje je ispunilo srca svih prisutnih.

Slavljenicima želimo puno zdravlja i blagoslova u nadolazećim godinama, a njihovoj obitelji svako dobro i sreću, ekipa portala Goranci online.

 
  
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0