Misteriozni nestanak nakon saobraćajne nesreće intrigira sve

Policija u Beogradu već danima traga za Lukom Vuksanovićem (26), koji je nestao pod misterioznim okolnostima nakon saobraćajne nesreće

Luka je u subotu, 24. avgusta, oko 22 sata, krenuo iz Beograda ka Mladenovcu kako bi posetio prijatelja. Međutim, na skretanju za Sopot, njegov automobil je udario u rub puta.

Samo četrdeset sekundi nakon nesreće, prolaznici i gosti obližnjeg restorana brze hrane pritekli su u pomoć. Na njihovo iznenađenje, Luka nije bio na mestu nesreće. Prednji dio vozila bio je potpuno smrskan, a u automobilu su pronađeni njegov mobilni telefon i novac.

Obitelj Vuksanović je izjavila za Telegraf da im je situacija potpuno nelogična. „Išao je kod prijatelja u Mladenovac, i prema posljednjoj informaciji, pričao je sa ženom na naplatnoj rampi. Nakon te rampe dogodila se nesreća, a 40 sekundi kasnije naišla je prva pomoć. To nam je potpuno nelogično. Ako je netko stigao samo 40 sekundi kasnije, kako je moguće da ga niko nije vidio da tetura po šumi? Nemoguće je da nema krvi,“ izjavili su članovi obitelji.

Luka je, prema riječima obitelji, bio iskusan vozač i nikada ranije nije nestajao niti se udaljavao bez javljanja. Odmah po njegovom nestanku, obitelj je alarmirala beogradsku policiju.

Policija je pretražila okolinu mjesta nesreće, uključujući kanale i tri bunara koja se nalaze u blizini, ali nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazivali na Lukinu sudbinu. Teren je veoma nepristupačan, što dodatno otežava potragu.

Lukini prijatelji i obitelj su organizirali masovnu potragu, pozivajući sve koji su u mogućnosti da im se pridruže. Naglašavaju da Luka nije imao problema ni sa kim i da njegovo ponašanje prije nesreće nije ukazivalo na bilo kakvu zabrinutost.

Kako dani prolaze, misteriozni nestanak Luke Vuksanovića postaje sve zagonetniji. Njegova obitelj i prijatelji, kao i šira javnost, nadaju se brzom i sigurnom povratku mladog Beograđanina.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0