H&M stiže u još jedan bh. grad, a možda i u dva

Poznati švedski lanac prodavnica odjeće H&M (Hennes & Mauritz) uskoro će proširiti svoje prisustvo u Bosni i Hercegovini otvaranjem nove prodavnice u glavnom gradu, Sarajevu

Prema informacijama koje je objavio portal Radiosarajevo.ba, nova H&M prodavnica bit će smještena u popularnom Sarajevo City Centru (SCC). 

H&M, jedan od najvećih internacionalnih prodajnih lanaca, već ima dva uspješna prodajna objekta u Bosni i Hercegovini. Prva prodavnica otvorena je u ožujku 2019. godine u Shopping Mallu Delta Planet u Banja Luci. U novembru 2021. godine, H&M je otvorio vrata svog drugog objekta u Tuzli, unutar Bingo City Centra, gdje je postigao izuzetne poslovne rezultate.

Osim što širi svoju mrežu u Bosni i Hercegovini, H&M trenutno pregovara o mogućem otvaranju prodavnice i u Mostaru, što bi dodatno unaprijedilo njihovo prisustvo na ovom tržištu.

Prodavnice H&M širom svijeta poznate su po svojoj širokoj ponudi koja uključuje žensku, mušku i dječju odjeću, kao i modne dodatke. Asortiman obuhvata sve, od trendi komada do osnovnih elemenata garderobe, pružajući tako široku lepezu opcija za sve članove porodice. 

Ova ekspanzija u Sarajevo City Centru i potencijalna otvaranja u Mostaru ukazuju na sve veći interes H&M-a za tržište Bosne i Hercegovine, te dodatno jačaju njegovu prisutnost i pristupačnost za lokalne kupce.

Radio Sarajevo / Goranci online

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0