Fra Luka Marić proslavio 70. rođendan

Dana 30. lipnja, fra Luka Marić, poznati franjevac, proslavio je svoj 70. rođendan u krugu prijatelja

Proslava je održana kod crkve sv. Franje u Ilićima, a na Instagram stranicama Framost misije objavljene su fotografije koje prikazuju veselu atmosferu i veliki broj okupljenih, pišu Goranci online.

Slavlje je bilo izuzetno dobro posjećeno, a brojni fra Lukini prijatelji okupili su se kako bi mu čestitali i proslavili sa njim ovaj poseban dan. Atmosfera je bila ispunjena radošću, smijehom i molitvama, a slavljenik je bio okružen ljudima koji su mu bliski i koji ga podržavaju kroz sve godine njegove službe. 

Proslavu je dodatno uveličao dolazak fra Stanka Pavlovića iz Gruda i fra Mile Vlašića iz Čapljine, koji su svojom prisutnošću i riječima podrške dodatno obogatili ovaj svečani trenutak. Obojica su poznati po svojoj dugogodišnjoj službi i prijateljstvu s fra Lukom, te je njihov dolazak bio posebno značajan za sve prisutne. 

Fra Luka Marić, kroz svoju službu, dotakao je živote mnogih, a njegov 70. rođendan je bila prilika za vjernike da mu izraze zahvalnost i poštovanje. Fotografije proslave, koje su objavljene na Instagram stranicama Framost misije, svjedoče o radosti i zajedništvu koje je bilo prisutno na ovom događaju. Svaka fotografija priča svoju priču o ljubavi, prijateljstvu i duhovnoj povezanosti. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Neka Vam ovi posebni trenuci budu ispunjeni radošću, ljubavlju i blagoslovom. Želimo Vam obilje zdravlja, sreće i Božjeg mira u godinama koje dolaze. Neka vas Gospodin i dalje vodi i čuva na Vašem putu.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0