Obnovljena zavjetna kapelica sv. Ivana Krstitelja u Vrdima

Na Arapovoj stanini u Vrdima, obnovljena je zavjetna kapelica posvećena sv. Ivanu Krstitelju

Ova kapelica, koja već generacijama služi kao mjesto molitve i duhovne utjehe, sada je ponovno zasjala punim sjajem zahvaljujući predanom radu i zalaganju mještana. 

Obnova kapelice uključivala je brojne radove. Unutarnji zidovi su temeljito ožbukani i obojani, što je prostoru dalo svjež i nov izgled. Izliven je trotoar oko kapelice, a na pod je naliven beton, što je dodatno učvrstilo i stabiliziralo strukturu. Vanjski zidovi su fugirani, čime je postignuta bolja otpornost na vremenske uvjete i dodatno istaknuta ljepota kamenih zidova. Unutar kapelice postavljena je nova klupa, pružajući udobnost svima koji dolaze na molitvu. 

Ova hvale vrijedna obnova ne bi bila moguća bez nesebične pomoći brojnih pojedinaca. 

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji ovog projekta – bilo svojim molitvama, radom ili financijskim prilozima. Vaš trud i doprinos osigurali su da kapelica sv. Ivana Krstitelja i dalje ostane mjesto duhovne snage i zajedništva za sve nas”, poručili su mještani.

S obnovljenom kapelicom, mještani su još jednom pokazali koliko je zajedništvo važno i snažno kada se ujedini za zajednički cilj. Neka ova kapelica i dalje bude simbol vjere, nade i zajedništva za sve generacije koje dolaze.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0