FOTO Gradnja sportskog-rekreacijskog centra u Raškoj Gori

Ususret 20 obljetnici rada Eko udruge Raška Gora podijeljene su zanimljive vijesti o gradnjidugo očekivanog Sportsko-rekreacijskog centra

Prije nekoliko godina mještani i oni podrijetlom iz Raške Gore planirali su u Domazetima, kod crkve sv. Nikole Tavelića i „Etno doma Ante Toni Pehar“, izgraditi sportsko-rekreacijski centar. Konačno, ove godine su započeli realizaciju tih planova. 

"Radove izvodimo u fazama, sukladno mogućnostima i raspoloživim resursima – ljudskim, vremenskim, materijalnim, ali svakako i financijskim. Zahvaljujući podršci svih onih kojima se obraćamo, uspijevamo u našim nakanama i planovima. Počeli smo i sigurni smo da ćemo to i završiti", poručuju iz Eko udruge. 

Trenutno su u fazi radova oko čatrnje, sportskog terena sa skromnim tribinama, prostora za priredbe i manifestacije, te zasađivanja drveća. No, tu ne planiraju stati. Nastavljaju dalje, jer ove godine obilježavaju i 20-tu godišnjicu utemeljenja i rada Eko udruge Raška Gora. 

Faze radova

Izgradnja Sportsko-rekreacijskog centra odvija se u nekoliko faza, uzimajući u obzir dostupne resurse i podršku. Trenutno je fokus na: izgradnji čatrnje, sportskog terena, prostora za priredbe i manifestacije – kako bi se stvorilo mjesto za okupljanje i proslave te zasađivanju drveća.

Unatoč svim izazovima, članovi Eko udruge Raška Gora ostaju optimistični i posvećeni završetku ovog ambicioznog projekta. S obzirom i na važnu godišnjicu Udruge, postoji dodatna motivacija da se radovi uspješno privedu kraju. 

Ovaj projekt će zasigurno obogatiti životnu sredinu i pružiti prostor za rekreaciju i društvene aktivnosti, a hrabrost u upuštanje ovakvih projekata bit će simbol zajedništva i upornosti mještana Raške Gore.

 
 
 
 
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0