Budite dio najvećeg duhovno-humanitarnog spektakla večeras u Mostaru!

Udruga 'Otac' želi obavijestiti sve zainteresirane da su, zbog velikog interesa, ulaznice za veliki humanitarni koncert "Vjerujem 2024", koji će se održati večeras na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru u 20:00, još uvijek dostupne na samo 2 prodajna mjesta.  

Ulaznice će danas biti raspoređene isključivo na:

  • Online na kupikartu.ba
  • Na info pultu Mepas Malla  

S obzirom na veliki broj najavljenih dolazaka izvan Mostara i mnogih koji nisu u mogućnosti kupiti ulaznice prije samog dana događaja, organizacijski tim je odlučio pustiti dodatni kontingent ulaznica na sami dan koncerta. Ove ulaznice bit će dostupne od 17:00 sati na dan koncerta na samom stadionu Pod Bijelim Brijegom.  

Po pokazateljima sa terena, ove godine je interes još nešto veći nego prošle godine, te je ovo, po svemu sudeći, najbolji način da udovoljimo što većem broju ljudi! Unaprijed vam hvala na razumijevanju!  

Ne propustite priliku biti dio ove posebne večeri glazbe i zajedništva. Vaša podrška pomaže nam u misiji pružanja pomoći djeci kojoj je najpotrebnija. Požurite po svoju ulaznicu i napunimo stadion do posljednjeg mjesta!  Vidimo se na koncertu, poručuju iz Udruge "Otac".

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0