VIDEO Novi kružni tok buni vozače, nitko ne shvaća što se događa

Da kružni tok nije za svakoga, to nam je u mnogo slučajeva do sada postalo jasno, a kada je tek u nastajanju, situacija može biti još i teža

Takva je situacija danas na novom kružnom toku na križanju Cvjetne ulice i Ulice Antuna Mihanovića u Koprivnici, piše epodravina.hr.

U videu koji nam je poslao čitatelj vidi se kako vozači ne brinu puno za novi kružni tok, a dio problema leži i u činjenici kako uz prometnicu još uvijek stoje znakovi s dosadašnjom regulacijom prometa. 

– Crveni krug u sredini novog kružnog toga tek je ofarban, moraju se još postaviti rubnjaci i drugi dijelovi kružnog toga, tako da je on još uvijek u nastajanju. Do kraja tjedna će svi dijelovi novog kružnog toga biti posloženi – rekao nam je pročelnik Tomislav Golubić.

Dodaje što se regulacije prometa tiče, da prema važećim propisima dok se ne postavi nova signalizacija, ne smije se micati postojeća. 

– Molimo građane da opreznije voze tim dijelom ceste dok se kružni tok u potpunosti ne dovede u funkciju – zaključuje Golubić. Pogledajte u videu kako je to izgledalo na ovom kružnom toku.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0