Smrčenjaci i Bijeli brijeg bez vode

Izvještaj servisnih informacija donosi pregled stanja vodoopskrbe i elektroopskrbe u Mostaru, pružajući korisnicima važne detalje o planiranim isključenjima i održavanju

Javno poduzeće Vodovod Mostar obavještava građane da je stanje vodoopskrbe u gradu stabilno i uredno. Bez obzira na izazove i radove na mreži, korisnici mogu očekivati kontinuiranu opskrbu vodom. 

Planirana isključenja zbog radova su sljedeća: 

  • Datum i vrijeme isključenja: Od 08:00 do 14:00 sati
  • Lokacija isključenja: Naselja Bijeli Brijeg i Smrčenjaci 
Ovo planirano isključenje je dio redovnih održavanja i poboljšanja vodovodne mreže. Vodovod Mostar osigurava da će radovi biti izvedeni što je brže moguće kako bi se minimalno ometala svakodnevna aktivnost korisnika.

Iz Javnog poduzeća Elektro-privreda Hrvatske zajednice Herceg-Bosne (EP HZHB) i Elektro-privrede Bosne i Hercegovine (EP BiH) dolazi informacija da je stanje elektroopskrbe u Mostaru također stabilno i uredno. 

Planirana isključenja zbog radova su sljedeća:

  • Datum i vrijeme isključenja: Od 09:00 do 13:00 sati
  • Lokacija isključenja: Naselja DV Jasenica, Prknovčići, Jasenica, Donja Jasenica i Bačevići 
Ovi radovi su dio redovnog održavanja elektroenergetske mreže s ciljem osiguranja pouzdane i sigurne opskrbe električnom energijom. Elektroprivreda osigurava da će sve intervencije biti provedene u skladu s najvišim standardima stručnosti kako bi se minimalno ometala svakodnevna aktivnost korisnika. 

Građani se mole za razumijevanje i strpljenje tijekom planiranih isključenja. Za dodatne informacije ili eventualne hitne slučajeve, mogu kontaktirati nadležne službe JP Vodovod Mostar i JP EP HZHB/EP BiH.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0