Nakon dvije godine završena nova turistička atrakcija u Gorancima

Nakon dvogodišnjih napora i predanog rada, jedinstvena turistička atrakcija je konačno završena u Hercegovini, donoseći radost ljubiteljima Gospodara prstenova i netaknute prirode

Smještena u Gorancima blizu Parka i ambulante, Hobbit kuća postala je novo odredište za avanturiste i istraživače, pišu Goranci online.

Projekt izgradnje ove specifične hobit kućice, inspirirane popularnim filmom "Gospodar prstenova", trajao je dvije godine. Vedran Miletić, Frano Šarić i Goran Stojkić udružili su snage kako bi stvorili nešto posebno za posjetitelje koji traže jedinstveno iskustvo u prirodi. 

Ono što ovu kućicu čini posebnom jest činjenica da su vlasnici aktivno dijelili proces izgradnje putem Instagrama, konzultirajući se s zajednicom kako bi osigurali da svaki detalj bude savršen. Osim uživanja u okruženju netaknute prirode, posjetitelji mogu uživati u unikatnom sadržaju kućice, koji uključuje posebno pivovarsko iskustvo, tradicionalnu hranu poput pice iz krušne peći te vanjsko kino pod zvijezdama s platnom veličine 3x2.

Sve ove detalje i još mnogo toga možete istražiti na njihovoj službenoj Instagram stranici, koja je postala glavno središte za otkrivanje čarobnog svijeta Hobbitona u Hercegovini.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0