''Mi ViDiMo'' večeras organizira tribinu na temu oprosta

Biskupijski duhovni pokret mladih ''Mi ViDiMo'' ovoga četvrtka, 14. ožujka s početkom u 20h, u Katedralnoj dvorani u Mostaru organizira tribinu za mlade

Tribinu pod nazivom ''Oprost'' predvodit će doc. dr. sc. Zorica Maros, profesorica na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. 

U razgovoru s mladima iz duhovnog pokreta, Maros će približiti važnost oprosta iz kršćanske perspektive te odgovoriti na pitanja i nedoumice o situacijama s kojima se mladi gotovo svakodnevno susreću, a koje se tiču oprosta. 

Bogatstvu duhovnog programa će, uz izlaganje gošće predavačice, doprinijeti i izvedbe dramske sekcije pokreta te glazbena pratnja biskupijskog zbora mladih, ''ViDeMus''.

Predstojeća tribina ima i humanitarni karakter koji se ogleda kroz prodaju knjiga ''Tišina'' i ''Krijesnice'' s ciljem prikupljanja sredstava za potrebe misija u Africi. 

Humanitarna prodaja inicijativa je voditeljice programa tribine, Marije – Zorke Vasilj, koja će kroz sljedećih nekoliko tjedana organizirati niz sličnih akcija u Hercegovini, s ciljem prikupljanja sredstava za djecu Afrike.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0