FOTO Nova era na stadionu Pod Bijelim brijegom

Nova era na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru obećava revoluciju u doživljaju nogometnih utakmica, posebno za navijače Zrinjskog, poznate kao Ultrasi

Prošlu zimu je kultna tribina Stajanje otišla u povijest, a sada je u tijeku izgradnja potpuno nove i modernizirane tribine koja će podići standard u praćenju nogometnih događaja na ovom hramu nogometa, piše SportSport.ba

HŠK Zrinjski posvećen je rješavanju infrastrukturnih izazova na stadionu pod Bijelim brijegom, a izgradnja nove tribine predstavlja posljednji korak u tom procesu. Nakon prethodnih ulaganja poput obnove zapadne tribine i postavljanja hibridnog terena, fokus je sada na stvaranju modernog i udobnog okruženja za navijače. 

Nova tribina bit će natkrivena i bliža terenu, dok će stolice biti u bojama kluba, odnosno bijeloj, crvenoj i crnoj. Osim što će pružiti bolje uvjete za navijače, nova tribina će imati i multifunkcionalnu svrhu, s prostorijama koje će klub koristiti za maksimalni profit.

Izgradnja je u punom jeku, a iako još nije precizno određen datum završetka, financijska osiguranja su već osigurana, pružajući sigurnost u realizaciju projekta. Natkrivena tribina će dodatno poboljšati iskustvo gledanja utakmica, posebno u nepovoljnim vremenskim uvjetima, pružajući posjetiteljima ugodnije okruženje. 

Osim toga, Zrinjski već igra utakmice na stadionu pod Bijelim brijegom tijekom grupne faze Konferencijske lige, što dodatno jamči kvalitetu i sigurnost infrastrukture. Paralelno s radovima na ovom stadionu, traju i radovi na stadionu Rođeni, što ukazuje na Mostar kao budući dom dva moderna sportska kompleksa, stvarajući tako povoljno okruženje za razvoj nogometa u regiji.

 
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0