VIDEO Pogledajte nastup legendarnog Mostarca s velikim srcem

Emisija "Vrijeme je za goste" urednice i voditeljice Snježane Delić na Radio televiziji Herceg-Bosne ugošćava zanimljive ljude, istražujući i ističući pojedince koji čine razliku u ovom kutku svijeta. Jedan od takvih izvanrednih pojedinaca je Stanislav Puljić, čiji nadimak "Brzi" se brzo proširio kao sinonim za dobrotu i šarm koji čini Mostar posebnim, piše Goranci online.

Stanislav Puljić je Mostarac koga malo tko ne poznaje, ali pokušati opisati njegovu osobnost i doprinos je pravi izazov. On je tajanstvena figura koja istovremeno pripada svima, a nikome posebno. Cijeli Mostar vidi ga kao svojeg dobrog duha. Njegov osmijeh i srdačnost su zarazni, privlačeći ljude gdje god se pojavi. 

On je pravi "čovjek od akcije" – prisutan je u svakom kutku grada. Stanislav ne zna za političke podjele i opterećenja, što ga čini posebno dragim likom u Mostaru. Njegova otvorenost ista je prema svim ljudima, bez obzira na različite poglede.

Svake nedjelje, možete ga vidjeti u Franjevačkoj crkvi sv. Petra i Pavla, gdje kupi lemuzinu. Osim toga, pomaže svećenicima tijekom velikih misnih slavlja diljem Hercegovine. Njegova vjera i predanost crkvi zasigurno se ogledaju u njegovim djelima. 

Stanislav Puljić - Brzi je također poznat po svojim brojnim prijateljstvima s popularnim pjevačima kao što su Goboni, Jelena Rozga, Vesna Pisarović i Severina. Njegova prisutnost u svijetu glazbe pokazuje njegovu raznolikost i širok krug prijatelja koje je stekao tijekom godina. Špekuliralo se da će se na Lokalnim izborima 2012. kandidirati za gradonačelnika Mostara kao neovisni kandidat. Čak je 2021. snimljen film o ovom slobodnom umjetniku i svestranom Mostarcu.

U konačnici, Stanislav Puljić - Brzi je Mostarac koji nadilazi granice. Njegova dobrota, predanost i otvorenost prema svima čine ga istinskim junakom ovog grada.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0