Čovjek koji je sedam puta pobijedio na lotu otkrio svoje trikove

Vjerojatno svi ljudi na svijetu u nekom trenutku razmišljaju što bi učinili kada bi pobijedili na lotu 

Neki bi spiskali novac na luksuzne automobile, egzotične odmore ili novu odjeću, dok drugi razmišljaju o otplati hipoteka ili kupovini kuće ili stana. 

Sedmerostruki pobjednik na lotu Richard Lustig podijelio je svoje savjete o tome kako povećati šanse u izvlačenju lutrije. Ovaj čovjek iz Orlanda na Floridi u SAD-u osvojio je velike dobitke u sedam lutrijskih igara koji su iznosili više od milijun dolara.

"Tri stvari koje možete učiniti kako biste povećali svoje šanse za dobitak na lutriji su odabrati vlastite brojeve i držati ih se svaki put, odrediti proračun i nikada ne trošiti novac za stanarinu ili namirnice da igrate lutriju", izjavio je za Fox. 

No jesu li Richardovi savjeti zaista korisni? Pa, njegov prvi savjet je da odaberete brojeve i držite ih se svaki put. Problem je u tome što se brojevi lutrije biraju potpuno nasumično, što znači da niti jedna kombinacija neće povećati vaše šanse u bilo kojoj prilici, prema Forbesu. 

Richardov drugi savjet je jednostavan: odredite proračun. To je svakako dobar savjet. Nema smisla osvojiti 10 tisuća dolara ako ste već potrošili 20 tisuća dolara na listiće. A Richardov treći savjet? Veće su šanse da osvojite nagradu ako više igrate.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0