SRAMOTNO Slike poginulih pripadnika specijalne policije Herceg-Bosne završile na smeću

Slike poginulih pripadnika Specijalne policije MUP-a Herceg - Bosne netko je ostavio pored kontejnera u mostarskom naselju Rudnik

Branitelji su na društvenim mrežama podijelili šokantne slike, a teško je i opisati gorčinu i bijes kojeg je ovaj sramotni čin uzrokovao, piše pogled.ba.

- Ljudi koji su živote dali za ovaj grad ovo su zaslužili? Vjerojatno su slike izbačene iz neke ustanove ili udruge, ali se ovo, na ovakav način, nije smjelo dogoditi - stoji u jednoj od stotina poruka koje se gomilaju na društvenim mrežama. 

Njihovi suborci su vjerojatno već intervenirali i slike poginulih pripadnika specijalne policije Herceg-Bosne sklonili sa otpada, a sada se zahtjeva da se otkrije tko je ovo učinio. 

- Bolje da policija otkrije nego mi. Doživjeli smo svakakva poniženja zadnjih skoro 30 godina od ove države, ali nikada se ovakvo nešto nikada nije dogodilo. Niti se ovo smjelo dogoditi. Oni koji trebaju neka otkriju tko je ovo učinio. I da se više nikada ne ponosi nešto slično - stoji u jednoj od poruka. 

Što sebi pojedinci dopuštaju ostaje nedokučivo. Samo je pitanje koliko će uspjeti ostati mirni oni koji su početkom 90-ih bili rame uz rame s herojima koji su poginuli za našu slobodu, a čije slike danas bacaju oko mostarskih kontejnera.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0