VIDEO Umirovljenik Ivan dijeli svoju priču nakon povratka iz Švicarske

U idiličnom selu Lug, smještenom samo pet kilometara udaljenom od Prozora, život se odvija u svom skladu prirode, umirovljenik Ivan ima stanove i kuće po Švicarskoj, Hrvatskoj i BiH ali se vratio na selo i ulaže

Priča umirovljenika koji se nakon dugogodišnjeg boravka u Švicarskoj, odlučio vratiti u svoju domovinu. Njegova priča donosi dublje razmišljanje o životu, migracijama i usporedbi životnih uvjeta. 

Ivan, osoba s bogatim iskustvom i mnogim godinama provedenim u inozemstvu, odlučio je podijeliti svoju životnu priču u nadahnutom videu. Nakon što je proveo znatan dio svog života u Švicarskoj, gdje je iskusio visoku razinu udobnosti, organizacije i blagostanja, Ivan je konačno donio hrabru odluku da se vrati u svoje rodno mjesto. 

Ivan izražava svoje dojmove o životu u Švicarskoj i uspoređuje ih sa stvarnim stanjem u njegovoj domovini. "Da imamo Švicarsku vlast na našem prostoru, živjeli bismo bolji nego oni", kaže Ivan sa smiješkom na licu. Dok njegove riječi odražavaju duboko ukorijenjeno osjećanje za domovinu, isto tako izražavaju i želju za prosperitetom i napretkom. 

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0