ZIMSKO RUHO Impresivne fotografije prirode u Gorancima i okolici

Zima je konačno odjenula svoje pravo ruho i priredila nam prekrasne prizore koje smo s nestrpljenjem čekali što svjedoče mnogi ljubitelji sniježnih radosti na području Goranaca i okolice

Župa Goranci (Bogodol, Raška Gora, Bile, Sovići, Planinica) postaju omiljeno izletišta za ljubitelje prirode i planinare, a svojom ljepotom privlači posjetitelje i ljeti i zimi. Goranci uz Rujište postaju nesumnjivo ventil za ispuhavanje mnogim Mostarcima, ali i onima koji dođu ne samo zbog prirode i ljepote već uživanja u mnogim delicijama koje ti krajevi nude, piše Goranci online.

Mnogi ljubitelji sniježnih radosti su dolovno napravili prometni kolaps na putu prema Gorancima, a mnogi svjedoče da se to nije desilo još od Pučkog veselja 2017. u sklopu Kulturnog ljeta kojeg smo organizirali.

Zima je pokazala prave zube, pa je tako po svjedočenjima mnogih palo najviše snijega od veljače 2012. godine, ponegdje čak 60 centimetara.  

Goranci i okolica iz godine u godinu, nesumnjivo postaju nezaobilazna turistička atrakcija. Kraj je to poznat po neodoljivim specijalitetima daleko poznatih konoba Restoran Konoba Goranci i Konoba kod Marinka, kao i neodoljivom ambijentu Zlatnog Dola i (zološkog) parka Goranci.

No, o turističkom potencijalu ćemo nekom drugom prilikom.

Sada uživajmo u probranim i neodoljivim fotografijama zabilježenim proteklog vikenda od Sovića i Planinice, do Bila i Čabulje.

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
  
 
  
 
 
 
  
 
 
 
  
  
 
 
 
Hvala svima koji ste poslali fotografije, nemoguće nam je sve objaviti zbog količine, tako da smo izdvojili neke i ovdje objedinili. Zahvala redom: Bogodol.info, Mostarska Panorama, Restoran Zlatni dol, HPD Prenj, L. Šušnja, M. Knezović, T. Lasić, I. Drmać, J. Ćorić, I. Krezič... ako smo nekoga izostavili, slobodno se javite :)
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0