SUTRA DAN ŽALOSTI Nebo plače nad Mostarom zbog nezapamćene tragedije

Pred Borisom i njegovom Marijanom, njihovim devetogodišnjim Robertom, njihovom trogodišnjom kćeri bio je život. Radovali su se svakom novom danu, gledali prema budućnosti.

Nažalost, jedna vožnja ugasila je tri života, muža i žene, njihovog sina, a liječnici se bore za život djevojčice koja više nikad neće imati priliku zagrliti svog tatu, poljubiti mamu, igrati se s bracom…

Može se dogoditi, rečenica je koju puno puta čujemo. Međutim, u Hercegovini se događa i to previše puta. Ceste uzimaju živote više nego Domovinski rat! Da oni koji su dali svoje živote za slobodu hrvatskog naroda mogu progovoriti, kakvu bi poruku poslali, piše siroki-online.com.

''Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradama Gradske uprave i Gradskog vijeća i javnim ustanovama i poduzećima kojima je osnivač Grad Mostar'', navedeno je u odluci Grada. 

Kako je navedeno, na dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, a fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost dužne su svoje poslovanja obavljati primjereno Danu žalosti. 

Također, obvezuju se elektronski mediji s područja Mostara da svoje programske sadržaje prilagode Danu žalosti, piše bljesak.info.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0